Individuell kostrådgivning – uppstart

Som diplomerad kostrådgivare* guidar jag dig till hur du kan göra sunda val på ett enkelt och vardagligt praktiskt sätt. Bra kostvanor håller dig friskare, starkare och mer energisk, såväl på arbetet som på fritiden.

Kostrådgivningen bygger på vetenskaplig näringslära och förespråkar inte någon enskild diet. Jag tror inte på dieter och snabba viktminskningsinsatser eftersom jag vet hur negativt det påverkar kroppen (exempelvis genom stor muskelnedbrytning) och hur kortsiktiga de är.

På en Individuell Kostrådgivning fokuserar vi på just dina mål och vanor kring kosten, samt identifierar tillsammans vad du kan behöva ändra på och hur din kosthållning ska se ut för att fungera även på lång sikt. Mitt mål är att du själv ska förstå hur kosten påverkar din hälsa och att du ska kunna göra medvetna och långsiktiga val utifrån hur ditt liv ser ut  och förändras (singel, kontorsarbetande, idrottare, småbarnsförälder, senior mm).

För individuell kostrådgivning med nya kunder fokuserar jag på startpaketet som innehåller tre träffar. Förändring tar tid och det är viktigt att få en så bra grund som möjligt från början att stå på.

Startpaketet har följande upplägg:

  • Tillfälle 1 – Bakgrund och målsättning. Genomgång av dina nuvarande kost- och träningsvanor, samt målformulering.
  • Tillfälle 2 – Skräddarsydd kostplan. Genomgång av personlig kostplan.
  • Tillfälle 3 Uppföljning och motion. Uppföljning av kostplanen, behövs justeringar göras? Vi ser även närmare på dina motionsvanor och skapar en grundläggande motionsplan.

Pris: 1500 kronor

 

*Jag är utbildad hos Paulúns Näringscenter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s