Om B Healthy

Har du någon gång stannat upp och tänkt på hur mycket du faktiskt begär av din kropp och ditt psyke varje dag? Förmodligen är det en hel del! Har du sen funderat på hur mycket du ger tillbaka till din kropp och själ? Vilka förutsättningar ger du dig själv att orka – och framförallt att må bra samtidigt? Vad vi äter, hur vi rör på oss i vardagen och hur vi tränar,  har en direkt påverkan på vår hälsa och hur långt och välmående vårt liv har möjlighet att vara.  En bra hälsa möjliggör olika saker för olika människor, men i grund och botten gör en god hälsa att vi håller oss friska, orkar och har energi till att vi behöver och vill göra!

Oavsett om du är karriärist med 70-timmars arbetsveckor eller om du är småbarnsförälder med många viljor att hålla ihop varje vecka, behöver du en bra hälsa för att nå dina mål, hinna med och samtidigt må bra. För vilket mål är värt att kämpa för om vi är sjuka eller trasiga av stress och inflammationer när vi väl stapplar över mållinjen?

Men det är inte alltid så lätt att veta hur man ska göra – hur ska jag träna? vad ska jag äta? vad är tillräckligt mycket/för lite/för mycket? I media blir vi överrösta av olika dieter och kostråd kring hur vi ska äta, vad vi ska undvika, eller vad som rent av är skadligt för oss. Inte sällan varierar råden från vecka till vecka och man kan bli förvirrad av mindre. Problemet med dessa råd och dieter är att de är skrivna till en mycket stor målgrupp, men faktum är att vi är alla olika. Vi har t.ex. olika sammansättning av olika slags muskelfibrer som gör att vi är olika snabba eller olika uthålliga, vi kan ha vissa matallergier som gör att vi kan eller bör äta på olika sätt, eller vi kan ha skador som gör att viss träning är bättre eller sämre för oss. Det finns inte en diet eller ett träningssätt som passar alla. Men det finns alltid någon form av träning och någon form av kosthållning som passar varje enskild person.

Som diplomerad Kostrådgivare och Licensierad Personlig Tränare guidar jag dig till den kosthållning som är bra för dig och hjälper dig att hitta rätt även när det gäller träningen, så att det blir en träningsform som du trivs med och fortsätter med. Tillsammans ser vi på hur just dina förutsättningar och målsättningar ser ut och jag hjälper dig att hitta vägen för hur du ska må (ännu) bättre, orka och prestera.

Om B Healthy och mig

Med en egen yrkesbakgrund som managementkonsult och senare Human Resources manager på några av Sveriges främsta och högpresterande företag vet jag mycket väl vilka krav som ställs på oss och vår prestation för att vi ska vara framgångsrika i dagens samhälle.

Vår kosthållning och våra träningsvanor är grundförutsättningarna för att skapa den ork, energi och långsiktiga hälsa vi behöver för att klara dessa krav. I mitt arbete som HR-manager hanterade jag konsekvenserna av vad som händer när vi inte tar hand om vår hälsa – på både individuell och organisatorisk nivå. Det väckte min vilja att arbeta med de här frågorna på en djupare nivå och idén till B Healthy föddes. Jag vidareutbildade mig Kostrådgivare och Personlig Tränare. Jag kan sanningsenligt säga att jag älskar varenda minut av mitt arbete! De här frågorna är de mest intressanta och meningsfulla jag kan tänka mig att arbeta med. Jag vill kunna vara med och göra en skillnad – i ditt, i din familjs, i dina kollegors liv och öka förutsättningarna för att just Du ska nå Dina mål!

Välkommen till B Healthy!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s