Kost

Att äta rätt handlar om att välja livsmedel som är bra för dig och som smakar gott – det sistnämnda är en förutsättning för att du ska hålla i vanan livet ut! Det handlar om att förstå hur olika livsmedel påverkar vår kropp och att göra val utifrån det. Men framförallt – det handlar om att du lär känna din kropp och lär dig vad som fungerar för dig. Vad som är bra för en person fungerar i vissa fall inte alls för någon annan. Därför kan det vara en god idé att investera några timmar i personlig kostrådgivning som en god start på att hitta en livslång hållbar kosthållning som fungerar för just dig.

I den här bloggen vill jag inspirera till god mat som samtidigt är enkel att laga, smakrik, lockande för både öga och gom och som håller dig mätt på rätt sätt och ger dig energi och näring! Du kan äta av allt – men med måtta. Det handlar om att hitta en balans.

På sidan Tjänster hittar du mer detaljer kring de olika tjänsterna jag erbjuder inom kostrådgivning och i bloggen (på startsidan) kan du följa mina kostråd och inlägg från mig i den ständigt pågående kostdebatten!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s